Fag og Lærer
Her kan du finde en oversigt over hvad du kan tilmelde dig til i Næstved Musik Aftenskole.
• • •
Bibliotekoret, ledet af Hanne Winther Knudsen, er et livligt kor for nuværende og forhenværende bibliotekarer.
Koret øver hver 2. onsdag aften på Skellet.

Jeg har spillet guitar og undervist børn, unge, voksne og seniorer hele mit liv. Det er blevet til mange fantastiske oplevelser, hvor vi har været sammen omkring musikken. Udover selve guitarspillet, spiller jeg i rock- og popgrupper og som solist til fester, koncerter og alt muligt, hvor musikken skaber glæde og indholdsrige stunder for mennesker.
All-round guitar:
Du lærer grundakkorderne, startende med D og A7, hvorefter du stille og roligt lære flere akkorder.
Der arbejdes derefter med rytmespil: op og nedslag og pauser, samt efter et stykke tid: fingerspil.
Det første års tid arbejdes der med akkompagnement eller lejrbålsguitar, derefter kan der arbejdes videre med blues, basgange, nodespil og mere avanceret fingerspil.
El-guitar:
Du lærer at spille og bruge el-guitarens mange muligheder.
Barré-akkorder, power akkorder, riff, strums og rytmeteknik, solospil, pentaton blues skala, plekter teknik mv.
Man kan godt starte på en western guitar, inden man køber el-guitar og forstærker, hvilket man også kan få hjælp til.
Undervisningen Næsvted:
– Mandag eftermiddag/aften.
– Torsdag formiddag.
Undervisning Fensmark:
– Torsdag eftermiddag.

Som kandidatuddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, med 12 års erfaring indenfor den videregivende, skabende og udøvende del af musikerlivet, kan jeg hurtigt og præcist sammensætte et 100% unikt undervisningsforløb i den retning, som er mest tilfredsstillende for de elever, jeg underviser.
Dette vil naturligvis blive planlagt i tæt samarbejde med den pågældende ledelse og de andre lærere i forbindelse med koncerter, workshops etc. på den respektive musikskole.
Samtidigt med guitarundervisning har jeg i flere sammenhænge undervist ensembler/bands.
De sidste 6 år har jeg undervist udviklingshæmmede voksne med indlæringshandicap på et guitarhold på 16 personer i Næstved.
Udover undervisning og sideløbende arbejde som sangskriver for popartister har jeg de sidste 15 år været aktiv livemusiker i alt fra symfoniorkestre (bla. DR’s Radiosymfoniorkester og Det Kgl. Kapel) til rytmiske jobs som guitarist/el-guitarist ved musicals, som underholdning til firmafester samt bryllupper, fødselsdage etc.
Pt. er der ledige tider tirsdag formiddag mellem kl. 9-12.

Lær at spille accordeon (harmonika) hos Dean Delgiusto, der er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Dean spiller selv mange genrer af musik (fra renæssance, barok, klassisk musik til folkemusik, tango, rytmisk musik samt moderne nye kompositioner og improvisationer).
Dean siger selv, at accordeon/harmonika er et super fedt instrument, fordi man kan spille både melodien med den ene hånd og akkompagnementet med den anden. Afhængig af dit niveau starter vi med at spille korte og lette melodier med den ene hånd først og derefter med begge hænder.
Du er selv med til at vælge repertoire og al slags musik er velkommen. Der bliver lagt stor vægt på de basale og fundamentale teknikker såsom bælgvendinger, fingersætninger, puls, rytme. etc. Der er også mulighed for at lære noder, men hvis du kun spiller efter gehør er du naturligvis også velkommen. Musik er sjovt, det kræver også disciplin og øvelse, men det vigtigste, man bør aldrig glemme musikens glæde.
Du er selv med til at vælge repertoire og al slags musik er velkommen. Der bliver lagt stor vægt på de basale og fundamentale teknikker såsom bælgvendinger, fingersætninger, puls, rytme. etc. Der er også mulighed for at lære noder, men hvis du kun spiller efter gehør er du naturligvis også velkommen. Musik er sjovt, det kræver også disciplin og øvelse, men det vigtigste, man bør aldrig glemme musikens glæde.
Vi tilbyder undervisning i accordeon/harmonika på alle niveauer, om man spiller på Roland digital v-akkordion, almindelig harmonika med standartbas, akkordion med melodibas, knapper eller tangenter.
Undervisningen tilrettelægges efter elevens ønsker og behov.

Kammerkoret Cantemus arbejder seriøst med et spændene og varieret repertoire, primært klassisk kormusik.
Har du lyst til at være med, så kontakt korets formand for at høre mere om koret og aftale en tid for en optagelsesprøve. Du er også meget velkommen til at komme forbi en prøveaften og synge med.
Undervisning foregår torsdag aften kl. 19.00 – 21.30 på Næstved Musikskole Skellet 29.

Se mere om info om Cantemus på korets hjemmeside:
www.kammerkoretcantemus.dk
Nogle kalder mig Hans Peter, andre H. P. – jeg adlyder begge navne.
Jeg har undervist i klaver og keyboard siden starten af 90’erne og været fastansat på Næstved Musikskole siden 1995 og undervist i Næstved Musik Aftenskole de sidste 15 år.
Min undervisning holder jeg løbende ajour med diverse relevante kurser og lign.
Jeg tager bestik af, hvor den enkelte elev er og tilretter undervisningen med dette for øje. Håber at møde dig bag tangenterne.
Undervisningen foregår: Tirsdag i Glumsø inden kl. 13.30 eller i Næstved efter kl. 20.55, Onsdag i Næstved inden kl. 14.00 eller efter kl. 20.40

Jeg er født og opvokset i Næstved og efter endt uddannelse er jeg vendt tilbage og underviser i klaver og klassisk klaver. Selvom min store passion altid har været for den klassiske musik, så har jeg også beskæftiget mig meget med filmmusik, swing-jazz og den ældre rockmusik (specielt 80’erne).
I min undervisning fokuserer jeg meget på, at eleverne hurtigst muligt kan komme i gang med at spille musik i alle forskellige genre, som helst ikke må lyde for meget af bare at være en øvelse for at træne fingrene, men også gerne må klinge godt for øret. Det har for mig resulteret i en stor interesse, for at arrangere klavermusik på alle niveauer, forhåbentlig til lige så stor glæde og gavn for eleverne…
Undervisningen foregår på Skellet 29 i Næstved – mandage inden kl. 14.00 eller efter kl. 19.10 – tirsdage mellem 12.40 og 14.00 eller efter kl. 19.10

Hej, jeg hedder Sebastian Zawadzki og jeg underviser i klaver i Næstved Musikskole, samt i Næstved Musik Aftenskole.
Musik har været min store passion siden jeg blev 7 år gammel og jeg spiller både rytmisk, jazz og klassisk musik.
Jeg er konservatorieuddannet og har en stor erfaring som musiklærer. Jeg er god til at forklare alt hvad I ønsker at vide om musik og klaver og jeg er meget tålmodig.
Vi kan både studere de nemmeste ting, samt mere kompliceret klaverstykker eller teori bag musikken.

Klub Næstved er heldige at have en meget dygtig underviser: René Kowalczyk der er uddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og som bor i København.
Undervisningen er særligt tilrettelagt, så der tages hensyn til dig. Nybegyndere såvel som øvede er velkomne.
Lær at spille guitar i Klub Næstved, der blandt andet har fire specielbyggede bygel guitarer, som gør det enkelt at spille guitar. Eller måske er du sanger og har lyst til at blive bedre.
Guitarholdet skriver også deres egne tekster og melodier.
Undervisningen foregår tirsdage kl. 15.00-19.00 (der er mulighed for at tilmelde sig spisning)
Sted: Valnæsvej 12, 4700 Næstved.
Guitarundervisning 995 kr.
Sang og rytme 495 kr.
Leje af guitar: 100 kr. pr sæson.
Der optages nye elever løbende.
Se mere om Klub Næstved her: www.klub4700.dk

Jeg tilbyder undervisning i sangskrivning, komposition og produktion i Logic X
Kandidatgrad i sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium
Instrumenter: guitar, klaver og bas
Mine musikalske rødder er forankret i den traditionelle sangskrivertradition, hvor simplicitet er nøgleord. Dette kommer til udtryk via mine kunstneriske projekter, hvor jeg har komponeret simple og fængende melodier med et særligt udtryk og instrumentering. Jeg tror, man skal have lyst til at undersøge sig selv, sin egen kontekst og erfaringer for at kunne udtrykke sig autentisk, hvilket jeg ser som sangskriverens og komponistens fineste opgave.
Jeg har udgivet musik med sammenlagt flere millioner af afspilninger på streamingtjenester, haft pladekontrakter i ind og udland, spillet over 200 koncerter i både Danmark og Europa samt haft airplay på utallige radiostationer – også både i Danmark og i udlandet. For et par år siden, købte jeg et hus på Avnø (sydsjælland) og har siden bygget et lydstudie. Huset og lydstudiet driver jeg som et refugium for musikere og kunstnere i hele landet.
Som underviser i sangskrivning og komposition vil jeg udfordre og opmuntre eleverne til at finde ind til det, der rører sig i dem. Derudover vil jeg vise forskellige redskaber man kan bruge, til at finde ind til at skabe en melodi, lave et tekstligt univers og finde sin egen særpræget udtrykkende stil. Jeg går op i, om eleverne har lært noget nyt om sig selv og den verden, de indgår i, end om de mestrer guitarriffet eller intonerer korrekt. Jeg er interesseret i, hvordan de har haft det undervejs i processen, hvilke tanker de har gjort sig, og hvad de selv tænker om deres endelige værk. Derudover vil jeg give eleverne redskaber til at give og modtage feedback; vi skal lære at tale om de værker, de har lavet, og at flytte fokus væk fra dem som individer. Når vi lytter til og forstår, hvordan andre oplever vores værker, ved vi om udførelsen stemmer overens med intentionerne bag. På baggrund af det kan vi træffe mere kvalificerede kunstneriske valg baseret på de logikker og værdier, vi hver især har, og som må være det ledende.
Som underviser i produktion vil jeg dykke mere ned i det tekniske. Hvordan bruger man forskellige plugins i Logic – såsom EQ, compressor, reverb og delay osv. Jeg vil vise, hvordan man med simple greb, kan farve sit værk og give det en særegen identitet. Producerens rolle kan ofte blive misforstået. At være producer er som sådan ikke nødvendigvis dét at skabe, men mere at facilitere og bygge rundtom. Det handler ligeså meget om at kunne sætte ord på musik, som at mestre det rent tekniske i DAW. Sammenspillet mellem det nørdede og tekniske med sproget og faciliteringen af et rum, er hvad jeg vil have fokus på i undervisningen.
Jack Kilburn
Songwriter & producer

Hej,
Jeg er glad for at kunne præsentere mig selv som nye sanglærer på Næstved Musik Aftenskole.
Mit navn er Sidsel Seidelin Pedersen, og jeg har sunget i mere end 20 år. I løbet af denne tid har jeg haft fornøjelsen af at optræde både som solosanger, i kor og i forskellige bandkonstellationer, her primært som leadsanger, men også som korsanger.
Jeg har en bachelorgrad i musikvidenskab, som har givet mig mange nyttige værktøjer til at undervise og hjælpe andre med at udvikle deres stemme. Jeg har også haft undervisning af en række dygtige sanglærere gennem årene, og denne brede erfaring har givet mig en stor vifte af teknikker, øvelser og metoder, som jeg glæder mig til at dele med jer.
Mit mål som underviser er at skræddersy undervisningen, så den passer perfekt til dine behov og ønsker. Vi vil fokusere på intonation, improvisering, vejrtrækning og forskellige sangteknikker, der kan styrke din stemme. Opvarmning af stemmen vil være en vigtig del af vores undervisning, da det er essentielt for at skåne stemmen og fremme dens udvikling på den bedste måde.
Jeg ser frem til at finde de bedste tidspunkter i ugen, der passer os begge, så vi kan starte vores undervisning og komme i gang med at udforske din stemmes potentiale.
Jeg glæder mig til at møde dig og begynde vores musikalske rejse sammen
Undervisningen foregår hver 2. onsdag (med dobbelttid) på Skellet kl. 14.

Sangundervisningen tager sit udgangspunkt i den enkelte sangers niveau og behov og sigter på at opnå den bedst mulige sunde og hensigtsmæssige stemmebrug. Vi kommer til at arbejde med grundlæggende teknik, vejrtrækning og støttefunktion og sammenhængen mellem krop og stemme i det hele taget.
Desuden bliver der fokuseret på intonation, klang og udtryk. Der er plads til både begyndere og erfarne sangere – det vigtigste er dit eget engagement og lysten til at synge og bruge stemmen. Repertoiret udvælges i samråd mellem lærer og elev, primært med udgangspunkt i fortrinsvis klassiske danske og udenlandske sange fra mange forskellige tidsperioder og genrer.
Undervisningen ligger torsdag i Musikskolens lokaler Skellet 29. Tidspunkt aftales med underviseren.

Jeg hedder Michaela. Jeg er saxofonist og komponist fra Slovakiet. Jeg er en aktiv musiker inden for jazz, improviseret og eksperimentel musik.
Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium, Academy of Arts i Slovakiet (klassisk saxofon, komposition), og jeg har også studeret jazz på Academy of Performing Arts i Prag.
Som lærer tilbyder jeg undervisning primært i saxofon og klarinet.
Har du som deltager/elev ønsker i retning af moderne komposition, sammenspil og musikteori både inden for klassisk og rytmisk musik, så sig til! Jeg har også erfaring som underviser på musikskolen, med private elever eller i kollektive workshops med fokus på improvisation, herunder mindre konventionelle musiktilgange.
Jeg glæder mig til at møde dig!
Undervisningen foregår på Næstved Musikskole, Skellet 29. Onsdage inden kl. 14.20 eller efter kl. 20.00 – tidspunkt aftales.

Næstved Symfonietta er et lille symfoniorkester, ledet af Svend-Erik Frederiksen, som arbejder med klassisk musik. Til orkesterprøverne veksler vi mellem at spille sammen i hele orkestret og i små grupper.
Brass ensemblet øver samspil efter arrangementer af danske og udenlandske sange og klassiske stykker.
Der er altid plads til nye medlemmer.
Undervisning foregår
Brass: Torsdage kl. 17.30 – 19.00
Symfonietta: Torsdage kl. 19 – 21.00
Kulturhuset på HC. Andersens Vej 24, 4700 Næstved.
(1. torsdag i måneden, øves der fra kl. 19.00 til kl. 21.30.)

• • •
Kor og Sammenspilshold

Klub Næstved

BiblioteKoret

Symfonietta Brass

Kammerkoret Cantemus
